Idioma: CAT -CAS
Tel. Es Bas: +34 972 622 228
Carrer del Mar, s/n - Sa Riera 17255 Begur (Girona) Spain, Veure el Mapa
 

Coneixeu-nosuna mica més

Tradició i Saber fer

La nostra activitat hostalera a Sa Riera va començar l’any 1961 amb l'hotel San Cristobal, amb la seva famosa terrassa del restaurant Miramar i també, deu anys mes tard, al 1971, es va obrir el restaurant Costa Brava.
Els fundadors d'aquesta empresa familiar nostra, van ser en Ramon Cullell i na Joaquima Mayola.

Uns anys desprès, al 1982, prenen la nova direcció els seus fills, en Josep Cullell "Yuppie", i el seu germà, en Quim Cullell "Quimet".El 2003 en Josep ens deixà i, des de llavors, és en Quim, junt amb la seva germana Neus, qui es fa responsable d’aquest negoci familiar.

L'any 2007, el restaurant Miramar i l'hotel San Cristobal, desprès de la nova reestructuració per tal de complir amb l'anomenada i inversemblant Llei de Costes, passen a tenir el nom comú d'Hostal Es Bas.
El nom de Es Bas prové del furaió negat que hi ha al vell mig de sa baia, entre Sa Punta d'en Toni i Sa Punta Negre. Mes d'un ja s'hi ha deixat l'hèlix o el timó de l'embarcació.

Platja de Sa Riera anys 80.

Fer una reserva

Envieu-nos un missatge amb el dia d'arribada, el número de nits i de persones que us vingui de gust reservar i ens posarem en contacte el més aviat posible.