Idioma: CAT - CAS - ENG
Tel. Es Bas: +34 972 622 228
Carrer del Mar, s/n - Sa Riera 17255 Begur (Girona) Spain, Veure el mapa
 

Del mar a la taula

EL RESTAurant costa brava

És el nostre restaurant més íntim a on es poden fer convits i celebracions de tot tipus, amb una terrassa molt tranquil·la. El telèfon directe del restaurant és el +34 972 622 093.


De cuina cent per cent Mediterrània però molt moderna de concepte, amb excel·lents peixos de sa Nostra Costa, arrossos, rossejats i d'altres fruits del mar i, per acabar, uns postres artesans de veritat.

Us proposem, per exemple:

De Pagès - Jarret de xai, costella i mitjana, oli, romaní i pebre negre.

De Pescador - Coca de sardines marinades amb pebrot, groc i vermell, carabassó i ceba.

De Pescador - Coca de sardines marinades amb pebrot, groc i vermell, carabassó i ceba.

L’Italià - Fucàcia de mozzarella, tomàquet natural, orenga, oli i olives d'Aragó.

L’Italià - Fucàcia de mozzarella, tomàquet natural, orenga, oli i olives d'Aragó.

Xiulet de Bacallà - Bacallà d'Islàndia amb panses, tomàquets confitats i mel.

Xiulet de Bacallà - Bacallà d'Islàndia amb panses, tomàquets confitats i mel.

Caram! - Costelló de 250 gr. a les brases, acabat al forn a baixa temperatura i amb patates al caliu..

Caram! - Costelló de 250 gr. a les brases, acabat al forn a baixa temperatura i amb patates al caliu.

Pinxo Variat - Pinxo de pollastre, vedella i porc amb pebrot, ceba i patates al forn.

Pinxo Variat - Pinxo de pollastre, vedella i porc amb pebrot, ceba i patates al forn.

A dues mans- Hamburguesa de vedella amb bacó, formatge, enciam i tomàquet.

A dues mans- Hamburguesa de vedella amb bacó, formatge, enciam i tomàquet.

Del Nord - Salmó fumat amb ruca, pinyons, ricotta, olives negres d’Aragó i sèsam blanc.

Del Nord - Salmó fumat amb ruca, pinyons, ricotta, olives negres d’Aragó i sèsam blanc.

Brassejada - Hamburguesa a la brasa, ( 200 gr. ) mig i mig de vedella i porc.

Brassejada - Hamburguesa a la brasa, ( 200 gr. ) mig i mig de vedella i porc..

Brassejada - Hamburguesa a la brasa, ( 200 gr. ) mig i mig de vedella i porc.

Brassejada - Hamburguesa a la brasa, ( 200 gr. ) mig i mig de vedella i porc..

Sa Riera Risotto - Arròs, ceba, nata, parmesà en pols i tres llagostins.

Sa Riera Risotto - Arròs, ceba, nata, parmesà en pols i tres llagostins.

Cruixent - Pollastre arrebossat amb doritos tex-mex i salsa barbacoa.

Cruixent - Pollastre arrebossat amb doritos tex-mex i salsa barbacoa.

També us suggerim els nostres celebrats arrossos i postres!


El nostre gelat de farigola, un dels nostres postres artesanals

Treballar amb materies primeres de qualitat, fresques i, en el cas dels nostres fruits del mar, acabats de pescar són una garantia de sabor i satisfacció.

De nit, les nostres tapes

A les nits fem uns deliciosos assortimentsts de tapes per poder combinar.
Tenim una àmplia bodega de vins i caves, sobre tot de vins negres a la nostra cava.
I a l'estiu fem actuacions de Jazz, per amenitzar i escoltar, des de l'última quinzena de Juliol a la primera d'Agost.

 

Fer una Reserva

Envieu-nos un missatge amb el dia d'arribada, el número de nits i de persones que us vingui de gust reservar i ens posarem en contacte el més aviat posible.

Suggeriments del Costa Brava

  • Suquet de Rap amb Gambes
  • Suquet de Rap amb Llagosta
  • Cal·lamarcets de Sa Riera
  • Sortit de Tapes Marineres
  • Mitges racions "platillos"
  • Gambeta de Palamós
  • Peixos al forn